mandag 13. september 2010

Hvordan trives du med å være en mor?

Jeg synes det er viktig at man setter seg ned til tider og utider, og reflekterer rundt dette spørsmålet - hvordan trives jeg med å være en mor? Som regel så vil en mor si at det er fantastisk. Jeg vil si det samme!
Ofte kan man ta seg selv i å klage over bagateller i hverdagen, småting som irriterer eller være deppa over noe som ikke har så mye å si i den store helheten. Derfor må vi som mødre gi oss selv en påminner om at vi er verdens heldigste, som har de små nydelige knøttene vi har. 

Når jeg er trist og lei, så kan jeg bare ta en liten titt på Vesla, og begynne å smile på et blunk. Hun gjør meg så fryktelig glad, og noen ganger fryktelig sliten. Det gjør ingen verdens ting, for jeg elsker å bruke min energi på henne. Jeg smiler mye mer nå enn før jeg fikk min datter, og jeg ler mye mye mer. Jeg er 100% sikker på at jeg totalt er mye mer lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært. 

Å være en mor er ikke bare et stort ansvar og mye jobb, det er så utrolig mye glede. 
Jeg elsker å være en mamma, og livet mitt kunne ikke vært bedre akkurat nå.Jeg gir deg, som leser av bloggen min en utfordring. Kan ikke du også lage et innlegg der du stiller deg selv det samme spørsmålet? Eller legg igjen en tanke her i kommentarfeltet hvis du ikke har blogg. Hvordan trives du med å være en mor? 
Gi meg gjerne linken.

2 kommentarer:

  1. Vell, jeg er ikke blitt mamma ennå. Men jeg håper på å bli det en vakker dag:) Og trives veldig i "morsrollen" når jeg passer på niese/nevø. Tror det vil bli en veldig koselig tid, selv om kan være utfordrende:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller to. Det varmer. Jeg forsøker å svare alle spørsmål som dukker opp underveis. Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...