mandag 24. oktober 2011

På kjøkkenbenken

Hei dere ! 

Så er Vesla i seng, og omgivelsene ble plutselig litt roligere her. Er noen timer siden hun la seg, og hun var også veldig klar for å sove. Hun lovte å ikke stå opp i natt igjen, så nå får vi bare se om det skjer eller ikke. Nattevåk får jeg heller ta når huleboeren kommer. Apropos huleboeren, så har jeg endelig begynt å kjenne bevegelser. Jeg syntes egentlig det var litt tidlig, men det er ingen tvil om at det er det jeg kjenner. Det er MYE liv i magen, og det er så godt og betryggende å kjenne. Neste uke skal jeg på ultralyd, så da får vi et lite innblikk igjen. Jeg gleder meg! Det er et par uker siden jeg var på ultralyd, og da så det ut som en frisk huleboer, med mange, mange bevegelser. Det ble også gitt et hint om kjønnet, men det skulle vi ta med en klype salt. Jeg har ihvertfall en magefølelse, og det har Gubben også, så får vi bare se om vi har rett. Kanskje de ser det bedre neste gang ?
 Det aller aller viktigste er uansett at alt er som det skal være.

Her om dagen tok jeg forresten noen bilder av kjøkkenbenken. Jeg synes den har vært så tom. Jeg har utrolig god benkeplass, og av og til synes jeg det ser tomt og upersonlig ut. Så nå har jeg fått plassert noen saker på benken, for å fylle opp litt.


Litt bedre ble det, men jeg har en liten plan om å finne et lite og fint serveringsbrett å fylle opp, som jeg kan ha stående som pynt. Jeg har bare ikke kommet over det perfekte enda.
Et skilt er på plass, og det som står der sier vel sitt ? Dette skiltet var egentlig en gave til Gubben fra meg. Jeg vet ikke helt om han ble imponert jeg. Hehe. 

Så jeg sier igjen:
 If at first you don't succeed - try doing it the way your wife told you.

Utrolig, utrolig sant ! 

8 kommentarer:

 1. Deilig med stor kjøkkenbenk da :) jeg har dessverre ikke så stor plass på min, men den er alikevel fyllt ganske bra opp med ting:p la ut et innlegg om kjøkkenet mitt i går, hvis du vil se :)

  SvarSlett
 2. Så spennende med ultralyd, eg skal på torsdag :D wiii !!!
  Kor langt er du på vei nå?:)
  Eg har og kjent liv lenge.. Herlig :) Av og til føles det som om att babyen bare snur seg litt, men plutselig tøffer den seg ;) Herlig !

  Kjekt med masse benkplass :D Herlig !:):)

  Klem <3

  SvarSlett
 3. Godt å høre at alt står bra til med deg og den lille i magen!

  klem:)

  SvarSlett
 4. Utrolig fint og stort kjøkken dere har :)
  Lykke til på UL neste uke :):) Spennende å
  følge med..

  SvarSlett
 5. Hei snuppa!!

  Så godt å høre at alt er bra med den lille i magen..Gleder meg til å vite kjønn.Godt og trygt når en kjenner de små sparkene.fikk helt frysninger når du hadde skrevet dette...herlig følelse...

  håper formen din er bedre:)

  Har kost meg med alle innleggene jeg har godt glipp av her i helgen:)

  Suppen så nydelig ut..lurt å bruke kalkun pølse..Her har vi spist kylling wok og kylling lefser i dag...

  Du var savnet på hytta,men neste gang er nok du også med:)

  herlige bilder av søte skifte Sarah:)Thord også elsker flatbrød:)
  Natta klem -L-

  SvarSlett
 6. Ååå.. Sånt skilt MÅ jeg bare skaffe meg...

  SvarSlett
 7. Hei!
  Veldig deilig med mye benkeplass. Det fikk vi og etter vi flytta inn i nyhuset. :) Ser forresten at vi har samme benkeplate og fliser. Morsomt!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Må bare si at kjøkkenet ditt er helt nydelig. Skulle gjerne hatt et finere kjøkken selv, men siden vi bare leier, får vi klare oss med det vi har:D
  Har heldigvis et forholdsvis stort kjøkken med god plass da:D

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller to. Det varmer. Jeg forsøker å svare alle spørsmål som dukker opp underveis. Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...