søndag 23. oktober 2011

Vesla sitt outfit

God kveld dere ! 

Vesla er ei ordentlig jente-jente. Det vil si en feminin og jålete jente, som er forsiktig av seg når det gjelder ting som kan være litt skummelt, men som igjen vet å si ifra hvis ikke noe går hennes vei. 

Hun er nå i den alderen hvor jåla i henne har kommet ordentlig fram. Hun er jo verre enn meg ?! 
Opptil flere ganger daglig går hun ned i garderoben, skifter, justerer antrekket, kler seg ut og styrer på. Det er egentlig litt dumt, for det blir et stort rot med klær overalt. 

Likevel, så er vi for at barna skal få lov til å bestemme litt selv. Så lenge Vesla ikke fryser ihjel, eller tar på seg noe helt vilt så må hun få lov til å ha stemmerett over hva hun ønsker å gå med.


Gubben var å hjalp Vesla med morgenstellet idag til morgenen, og når hun kom opp til meg så hun slik ut : 


En sommerkjole med Hello Kitty på, en tjukk Hello Kitty genser under kjolen.Og tilslutt noen flotte tights og sokker til. Jeg kjente det knøyt seg litt i magen, for jeg ønsker virkelig at klær skal passe sammen, men så var det egentlig bare å gi henne et smil og si hun var fin. For fin er hun, alltid ! Idag har vi hatt en ordentlig fin familiedag, med gåtur på formiddagen, Ole Brumm kino litt senere, for så å møte mine foreldre til middag på Peppes pizza. Merk dere forresten at Vesla har nok et nytt antrekk når hun er utenfor kinoen. 

Jeg er veldig sliten om dagen, men er likevel veldig glad og tilfreds for at slike dager som dette finnes. 


Er dine barn like glade i å skifte som Vesla ? 


PS ! 


Jeg ser noen har satt inn penger til innsamlingen til barnehjemmet i Thailand. Tusen tusen takk!! Oppdateringen vil komme, jeg er bare litt forsinket med den. Om du også ønsker å bidra er kontonummeret er : 2670 454 63 42 .


Nå er det cirka en måned til vi reiser, og det skal bli så godt for kropp og sjel. Jeg har vært litt redd for at det ikke skulle bli noe av på grunn av at helsa mi ikke har vært helt bra, men nå går det bedre. Heldigvis! Uansett vil turen gjøre meg bedre, uten tvil. 


Ønsker du å lese mer om innsamlingen kan du trykke HER.

5 kommentarer:

 1. kjenner meg igjen, for hva far og sønn kan finne på å finne av klær sammen når han skal kles om morran. Hender jeg bare snur meg i senga og tenker bare ai ai ai. En del mere gjennom tenkt når jeg skal finne frem. Ellers har storebror mange favoritter som han helst vil ha på..

  Og regner med at mor hadde noe å si i antrekket til senere på dagen, genser fra POMP eller?

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Så vakker hun er! =)
  Sønnen min på 7 år skifter bra ofte og ja. Spesielt når jeg ikke er hjemme. Han finner tusen unnskyldninger om han plutselig finner ut at han vil ha på annet. hahaha! Barn! =)

  SvarSlett
 3. Jenta mi på fire år har også sterke meninger om hva hun skal ha på seg, har helt nye gensere her som jeg synes er søte, men som hun nekter å gå med, tvinger henne ikke da for jeg vet selv hvordan det er å ikke føle seg vel i klær :)
  Kjenner meg også igjen i vesla og pappans påkledninger, må bare diskré bytte deler av antrekket hennes før vi skal ut med unnskyldninger som at den er skitten, for kald nå osv :D

  SvarSlett
 4. haha, søta! Tulla mi er nok litt liten enda, men med interessen for jålerier og klær er ganske stor hos meg, så regner med det kommer ganske fort!

  SvarSlett
 5. Den filmen det er reklame for ved siden av ole brumm filmen, barnepiken, er kjempe bra :) Anbefaler å se den. En veldig god film!

  Vesla er tøff da som vil kle seg selv og prøve seg litt fram! Men skjønner godt du vil klærne skal stå i stil :) hehe :) Artig når barn har egne meninger om ting. Jeg brydde meg ikke om hva jeg hadde på meg før jeg gikk i 6 klasse! Så der har du en skikkelig jente jente ja :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller to. Det varmer. Jeg forsøker å svare alle spørsmål som dukker opp underveis. Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...