torsdag 31. mars 2011

Anbefaling av barnebok : "En bamse fra smokkefeen"

Hei dere ! 

Jeg og Vesla er ofte på biblioteket og låner bøker. Ofte finner jeg noen små skatter som faller ekstra i smak både hos meg og Vesla. "En bamse fra smokkefeen" er en bok som er kjempe koselig. Den handler om en liten jente som heter Marianne, og som går med smokk hele tiden. Moren og folk rundt henne blir litt frustrerte fordi de ikke forstår hva hun sier, i og med at smokken er i veien. Etterhvert får hun smokkefeen på besøk, og å slutte med smokken blir fristende for Marianne. Boken er ideell når man skal tenke på å slutte med smokk. Den er også veldig koselig å lese før leggetid. Vesla elsker boken, og synes det med smokkefeen er kjempe spennende. 


Vi skal nok etterhvert gi smokkene til smokkefeen vi også. Nå vet iallefall Vesla hvem det er. 

tirsdag 29. mars 2011

Garasjeport og gulv til det nye huset

Hei dere ! 

For et nydelig vær idag. Jeg får energi, får et mye bedre humør og alt er generelt topp når solen er her. Fantastisk ! Ting er også litt bedre med meg om dagen ( tror jeg ). Det føler jeg iallefall idag. Smerter har ikke vært her på en stund, og psyken min føles litt friskere ut. Så vet dere det.


Når det gjelder huset så har garasjeporten kommet på plass. Jeg ga Gubben et kriterie, og det var at den skulle være sort, som inngangsdøra skal være. 

Så han fant denne :


Vi er begge fornøyde, og synes den passer fint inn til huset. 
Ellers så holder han på å plate vegger som bare det, og elektrikeren står også på. Gubben skal forsøke å sparkle takene selv, og hvis det blir bra så kan jeg begynne å sparkle og male om ikke så altfor lenge. Gjett om jeg gleder meg ! Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å innrede hele vårt nye hus. Det blir så stort at jeg kan invitere alle dere blogglesere på kaffe på en gang. Hehe. Kanskje ikke. 


Gulvet vårt har også kommet. Se så fint det er. 


Gleder meg til å kunne boltre meg her snart. 


Til den tid får jeg bare nyte synet og drømme meg bort med et bilde av huset vårt. 

Ps ! Husk min Green Gate giveaway. Den finner du HER. 

Giveaway : Jeg gir bort lattekopper fra Green Gate

Hei dere ! 

Jeg har så lyst til å vise hvor mye jeg setter pris på alle dere lesere, så da kjører jeg igang med en liten giveaway. Denne gangen vil jeg gi dere noe fra hjertet mitt, og da blir det selvfølgelig noe fra mitt favorittmerke Green Gate. 

Dette kan en av dere heldige få  : 


To lattekopper ( dette er de store) fra Green Gate. 
En kopp fra serien "Chloe Off White" og den andre koppen fra serien "Naomi Beige". 

Dette kan du gjøre for å være med i min giveaway : 

1. Legg igjen en kommentar ( 1 lodd ) 
2. Følg meg via Bloglovin her ( 2 lodd ) 
3. Følg meg via Google her ( 2 lodd)
Hvis ikke linken virker kan du bare se på venstre side av bloggen og trykke på knappen "følg".
4. Link bloggen min via facebook eller lag et innlegg på bloggen din som linker til min blogg og konkurranse ( 3 lodd ) 

Tilsammen kan du få 8 lodd ( gruer meg allerede til å lage loddene ) .
Husk også å skrive hvor mange lodd du tar i kommentarfeltet da.


Trekningen blir fredag 22 april. 

LYKKE TIL ! 

mandag 28. mars 2011

Noe nytt til prinsesserommet, og en fantastisk ny sportsvogn

Hei på dere ! 

Jeg er tilbake etter nok en pause. Det blir ofte pauser når ting blir hektisk, og når jeg i tillegg er litt sliten. Denne helgen har vi vært i Oslo faktisk. Jeg kjøpte jo Topgearbillett til Gubben i julegave, og jammen var det en hel gjeng som slengte seg på. Det ble derfor hotellovernatting, shopping på jentene mens guttene var i Oslo spektrum, med en lang middag på kvelden. Det var sosialt, hektisk og koselig ! 

Vesla har også fått seg litt nytt, som jeg gleder meg til å ta i bruk. 


Et putetrekk fra Green Gate, en liten postkasse fra Bruka design og et skilt. Det her er noe av det som skal være på det nye prinsesserommet til Vesla. Jeg ser virkelig frem til å innrede det.

Idag lot vi like godt Vesla være hjemme fra barnehagen. Vesla koste seg med Gubben på formiddagen, for så å gå en tur med meg. Jeg har lagt meg opp noen mål. Jeg skal bli MYE flinkere til å gå tur. Siden det har vært så kaldt i vinter så har jeg vært mye inne, men det har også vært andre grunner til det. Nå skal vi forsøke å komme oss inn i en aktiv periode igjen, med turer og det å være mye ute. Det tror jeg vil hjelpe på formen min, selvom det føles VELDIG tung ut. 

Jeg rett og slett elsker at våren er på vei, og at vi nå går mot lysere tider. 


Vesla ble lei av å gå, så det ble til at hun satt i vogna si og koste seg. "Smiiil", sa jeg til Vesla, og det eneste hun gjør er å rynke noe fryktelig på nesa. 

 Vesla har fått ny vogn, og jeg må rett og slett si at det er en av de beste vognene jeg noensinne har trilla. Skal du ha en sportsvogn, så vil jeg absolutt anbefale Emmaljunga Cangaroo. 

Den er en sann fryd å trille, og Vesla sitter som en dronning oppi den. 


Siden vi trillet til byen kom vi over et konkurssalg. Så da ble det Handy Manny bamse. Vesla var utrolig fornøyd, og hun mente jeg MÅTTE ta bilde av Handy Manny. 


Håper alle dere lesere henger med på bloggen her, selvom det til tider er litt labert med innlegg. 

Det kommer etterhvert en liten give-away eller konkurranse, som jeg håper dere vil være med på. 

Ha en fin vårlig mandag ! 

søndag 27. mars 2011

Dagens tips: Få 60 % i avslag på leker fra Lekmer.no

Hei !

Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg medlem av Groupon. Da er jeg så heldig å få mailer om supebra dealer. Idag er det en veldig god deal, som jeg har benyttet meg av. Du kan nemlig få et gavekort med 250 kroner på for bare 100 kroner. Det er billig ! Det vil si, at du får 60% i avslag. Man kan kjøpe så mange gavekort man vil, og jeg har allerede kjøpt to. Det vil si at jeg brukte 200 kroner på et gavekort for 500 kroner.


Dette er noe av utvalget på lekmer.no .

For å komme til det gode tilbudet kan trykke HER.
onsdag 23. mars 2011

Blodprøver er gøy

Hei dere ! 

Så koselig dere fikk sett på videoen av Vesla som tar blodprøver av Bammo. Bammo er hennes bestevenn og en som hun har med overalt. Det har vært et veldig stort problem å få vasket denne bamsen. Idag hadde Vesla faktisk ikke noe valg. Jeg tok den fra henne, og sa med en blid stemme at det nå var på tide at Bammo fikk et bad i vaskemaskinen. Vesla gikk med på det, og jeg kastet han raskt inn i vaskemaskinen før hun i det hele tatt rakk å ombestemme seg. Så lot jeg henne være med på hele prosessen med å starte den, og kikke mens Bammo gikk rundt og rundt inni der. Hun stod helt forfryst i ansiktet, og med munnen åpen. Hun rynket på pannen, og sa ikke et pip. Jeg sa jeg kunne hente Nasse Nøff til henne, for han var ren og ville gjerne kose med Vesla idag. Vesla sa selv med en litt trist stemme: " Maammaaaa, hente Nasse ". Jeg løp med andre ord opp trappen, og hentet Nasse Nøff. Hun ga han en stor klem, men kikket videre litt forskrekket på vaskemaskinen. Etterhvert som maskinen gikk rundt, fikk vi små glimt av Bammo. Vi klappet, ropte og vinket til Bammo. Det var igrunn litt moro og stas, så hun gledet seg veldig til han kom ut ren. Nasse fikk overta plassen til Bammo for en dag. Hun sa en gang utover dagen : " Jeg savne Bammo, mamma". Jeg syntes litt synd på henne, men trøstet henne med at Nasse var veldig kosete og myk som Bammo, men at hun snart fikk se Bammo finere enn han (?) noen gang hadde vært. 

Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, så er Vesla meget interessert i blod, blodprøvetaking og i det hele tatt sykehus. Igår fikk Vesla se et plaster på armen min etter noen prøver jeg hadde tatt. Hun ville undersøke, kikke og spurte mange spørsmål. Tilslutt fant jeg ut at jeg skulle hente sykehustape og bomull. Så kunne vi leke at vi tok blodprøver av hverandre. Det var SÅ moro. Det endte med et par "stikk" på armene til Vesla, og på Bammo. Vesla pleier ofte å ta blodprøver av meg og Gubben også. Plutselig lager hun en sånn klikkelyd, og later som om hun tar blodprøver av oss. Det er egentlig veldig merkelig og morsomt på en gang. Hehe. 
Blodprøver er gøy ( for Vesla som aldri har opplevd det) ! 


Her har vi tatt blodprøver. 


Dette må vises frem. Vesla er storfornøyd ! 


Og siden vi var i gang så måtte hun vise noe hun tok med hjem fra barnehagen. "Perla" mi kalte hun stjernen for. 

Mas om sorte Hunterstøvler


Siden Vesla maser så fælt om de rosa Hunterstøvlene,
 så maser jeg tilbake. For mamma'n har fryktelig lyst på sorte blanke Hunterstøvler. 
Hunter Ladies Huntress Gloss Wellington Boots - Black
Det er jo perfekt støvlevær om dagen også så.... 


tirsdag 22. mars 2011

Videoblogg : Her i huset er blodprøver en del av hverdagenVesla elsker å leke at hun tar blodprøver. Her kommer en liten videosnutt, så skal jeg lage et innlegg om det imorgen. 

video

Det er dumt jeg ikke fikk med hele videoen, men den var for stor. 


Mas om rosa Hunterstøvler


Vesla maser så fælt om dagen. Hun ønsker seg et par Hunterstøvler i rosa.
Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får vel bare gi etter da. 
Ja, det er hardt ! Hmmm.. sannheten er at det er hardt å være en mor som kommer over slike søte støvler som det her. Naturlig, håndlaget og fersk såpe

Hei ! 

Grønn Såpe er et firma som produserer naturlig, håndlaget og fersk såpe. 
De har utrolig mange lekre såper, med gode ingredienser, som er med eller uten eteriske oljer. 
De tilbyr også mange andre spennende produkter som oljer, kremer, skrubber og videre. 
For en stund tilbake prøvde jeg en sukkerskrubb, og omtalen finner du her.

Jeg har også testet en såpe, laget av Shea. 

 

Sheasmør eller ingredienser Shea er en av mine favorittingredienser i pleieprodukter. Det er en rik, pleiende og drøy ingrediens som stammer fra Afrika. Sheasmør i seg selv er hudlegende og beskyttende og har ikke minst en fin egenskap som skal forebygge rynker eller aldring. 

Jeg har brukt denne såpen hver gang jeg har dusjet, og den er omtrent like stor. Den er virkelig veldig drøy i bruk, god å bruke og jeg merker konsistensen er kremete. Den tørker ikke ut huden på samme måte som vanlige såper gjør. Den mørke delen er litt ruglete, og den har jeg brukt litt som en forsiktig skrubb. Lukten er dyp og søt og såpen i seg selv er veldig god å bruke. 

Et såpestykke koster 69,-. 
Noen tenker kanskje at det høres kostbart ut for et såpestykke, 
men det er fin størrelse på såpen, og den er veldig drøy i bruk. 

Jeg synes også såpene i seg selv ser så fine ut, at de nesten ser ut som sukkertøy.
 De vil nok også være veldig fine å ha til pynt på badet. 

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med produktene fra Grønn Såpe, og vil absolutt anbefale nettbutikken videre til dere. 


mandag 21. mars 2011

Vindusshopping av Lisbeth Dahl ting

Hei på dere ! 

Utrolig laber blogging fra meg om dagen. 
Sånn er det bare, for det går i berg- og dalbane akkurat som livet i seg selv gjør. 
Jeg lovte dere en statusoppdatering på husbyggingen, men jeg valgte å vente litt med den. De detaljene som har blitt gjort, ser nok ikke så store ut på bilder, derfor venter jeg litt til. 

Igår var en utrolig bra dag. Lenge siden vi har gått en så lang tur, og kost oss så mye som vi gjorde. Det ble en stor lunsj ute, som jeg egentlig vil kalle middag. For så å vindusshoppe, prate, drikke kaffe og trille. Det var meningen vi skulle ta buss hjem, kun for Vesla sin skyld. Hun synes nemlig det er utrolig gøy. Bussturen ble det ikke noe av, da vi fant ut at det var bedre å gå hjem igjen. Det passet veldig bra, for Vesla sovnet og vi fikk oss en liten trim. 


Det er så deilig å være ute, når det ikke føles ut som om man får frostskader. 

En ting jeg fikk se når vi gikk den turen, var at det endelig åpner en spennende, vakker, flott og nydelig butikk i Porsgrunn by. Jeg sier bare ENDELIG! Endelig er det noen som har skjønt det. Jeg fikk sommerfugler i magen av å titte inn i vinduet, hvor det kun var vakker, romantisk og frydefull interiør. Det var så utrolig mye fra Lisbeth Dahl der, at jeg holdt på å dåne. Deilig at man nå kan slippe å reise langt for å få tak i sånt, eller i det hele tatt at man slipper å bestille fra internett. 
Jeg gleder meg som et barn til butikken åpner. Det vil bare være en herlig følelse å gå å kikke i ro og fred, ikke nødvendigvis å shoppe. Elsker å se på slike vakre ting. 

Det som strålte mot meg i vinduet var blant annet denne  :

Håper også å se disse i butikken : 


De har jeg uansett tenkt å bestille et par av på nettet etterhvert. 

Og siden vi fortsatt er inne på Lisbeth Dahl, så er endelig denne lysekronen på vei hit : 

Den er også fra Lisbeth Dahl. 


Hva synes du om Lisbeth Dahl  ? 

Oppskrift på sesamstekt laks med agurk- og sitronsalat

Her kommer en "sunn" oppskrift på laks. 

4 porsjoner 

Ingredienser : 

600 gram laks
1 dl sesamfrø
1 hel agurk
1 sitron
 2 dl creme fraiche

Salt 
Pepper
Olje
_____________________________________


Sett stekeovnen på 200 grader før du starter.
Strø sesamfrøene utover et fat. 
Rull laksestykkene i frøene, for deretter å krydre med litt salt og pepper. 


Så tørrsteker ( uten noen form for fett) du laksestykkene i stekepanne i noen minutter. Til du ser sesamfrøene har fått en gylden farge. Smør så en ildfast form med litt olje, og legg fiskestykkene i formen. 

Tilslutt er det bare å sette formen med fiskestykkene i midten av stekeovnen. Der skal den stå i cirka 10 minutter.

På de 10 minuttene rekker du fint å lage en agurk- og sitronsalat. 


Så stivpisker du creme fraichèn, til den får en kremete og stiv konsistens. Deretter deler du agurken i to, og skraper ut det bløte i midten med en skje. Etter det skjærer du agurken i terninger, og så  har du den i bollen med den stivpiskede creme fraichèn. 


Etter det finner du fram en stor sitron. På sitronen rasper du av skallet, som du skal ha i bollen med creme fraichèn og agurken. Bland tilslutt godt, og ha i salt og pepper etter smak. 


Serveres helst uten poteter. 
På bildet har jeg poteter på tallerkenen, men i oppskriften skal du ikke bruke poteter. Jeg synes også det var best uten. 

Lykke til ! 

søndag 20. mars 2011

Hei på dere!
Et lite innlegg fra mobilen. Vi startet dagen med en gåtur, som endte med at vi ble så sultne. Vi gikk derfor ned til sentrum og fant et sted å spise lunsj. Etter det skal vi fortsette gåturen videre. Utrolig deilig dag, med et veldig bra vær. Er så glad temperaturen endelig er menneskelig.
Nå sitter vi å venter på maten, og Vesla er kjempetrøtt etter gåturen. Etterpå blir det nok litt soving i vogna for hennes del.Kos dere på denne fine dagen!


- Blogget fra min Iphone

lørdag 19. mars 2011

Tur på biblioteket og ny glitrende lampe

God dag ! 

For et nydelig vær idag. Det er helt perfekt. Nå ligger Vesla å tar seg en formiddagslur, mens jeg prøver å få litt energi via litt kaffe. 

Vi startet dagen med en tur på biblioteket idag. Der møtte vi en venninne av meg og datteren. 
Vesla elsker biblioteket, og det er alltid et like stort problem å reise derfra. 


Det blir lite lesing, men heller full fart. 


Her forsøkte hun å stupe kråke, men fikk det ikke helt til gitt. Så det ble til at hun heller ble stående slik en stund. 


Fantastisk moro ! Det var full fart hele tiden, og jeg klarte såvidt å henge med. Vi fikk lånt noen bøker, og en film. Så nå har vi litt ny underholdning her i huset. 

Etter en god stund på biblioteket, bar det videre til Skeidar. Der har de jo 30 % i avslag på alle lamper. Det fant jeg ikke ut før igår kveld. Det var utrolig surt. For den lampen jeg hadde sett meg ut hadde de jo ingen igjen av. Det ble likevel en liten lampe med hjem. Den var veldig rimelig og fin. 
Modium prismeplafond
Nå er det vel på tide å jekke litt ned på krystallene tror jeg. Eller så vil man jo bli blendet av alt glitter og glam i det nye huset.  Vel, jeg er jo ikke "Divamamma" for ingenting heller da. Neida, det var bare tøys gitt. 

Når Vesla våkner skal vi opp på huset for å rydde litt. Da skal jeg ta noen bilder, for å gi dere en liten statusoppdatering. 

Smil til verden, så smiler verden til deg ! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...