lørdag 30. april 2011

Pakke, pakke, pakke

Hei dere ! 

Idag er det visst sommertemperatur ute. Jeg føler jeg går tynnkledd og er likevel for varm. Senere må jeg nok bytte til en kjole eller lignende, og det samme må jeg nok gjøre på Vesla. 
Føler jeg våknet på feil bein idag, og er ikke i så god form som jeg skulle ønske. Vesla og jeg har uansett får kost oss masse ute i sola idag, og mens hun nå tar sin lille formiddagslur har jeg fått pakket litt. Det er så greit å pakke litt etter litt, slik at vi slipper et flyttestress når det først kommer. 

Idag tok jeg litt av det som er i kjøkkenskapene, som jeg sjeldent bruker. Så nå blir det heller ikke middagsselskap her på noen måneder, for nå pakker jeg det bort. Film kan vi heller ikke se på, for DVD'ene ligger nå i esker. Tror heller ikke kommer til å savne det, dessuten har vi altfor mye ting at jeg nesten blir uvel av å tenke på det. 


Planen er å halte meg inn i bilen med alle de eskene jeg har fått pakket ned ting i. Haltingen kommer av en trøblete ankel som er så vond at jeg nesten har lyst å reise til Russland for å kjøpe meg ny. Blir nesten litt bitter på den idag. Men men, jeg har vel ikke råd til en ny ankel midt oppi husbyggingen tror jeg. Det er nok for dyrt.


Nå begynner det å bli ryddigere i skapene mine jo, for nå bader de ikke av saker og ting. Kanskje jeg bare skal "glemme" tingene jeg har pakket ned, slik at jeg kan ha det ryddig og fint for alltid ? Hihi! Tror egentlig ikke det er noen god idè.


Gubben er på huset og graver. Merker nå at jeg begynner å kjenne godt at jeg er "alenemor". Åh, jeg ser frem til et normalt liv igjen. Det skal nytes, når dagen først kommer. Jeg skal sitte å tviholde på mannen min, og aldri slippe han ut av huset igjen. Det hadde vel ikke blitt så populært kanskje. Haha! 

Bildet er fra igår. Vesla fikk lov til å prøve å grave sammen med Gubben. Dere skulle sett hvor alvorlig hun var. Virket som om hun bare satt der for å være høflig, men nøt ikke et eneste sekund der inne.  Det var ganske enkelt å lese ansiktet hennes gitt. 
Vel, nok om meg og mitt. Nå får jeg fortsette å "jobbe litt". 

Har dere også strålende vær ? 

Hva heter gulvet vårt ?

Hei dere ! 

Jeg har fått mange spørsmål angående gulvet vårt. 
Gulvet vi valgte er et laminatgulv fra Tarkett. Det er ikke parkett, som mange tror. Det ser absolutt ut som et parkett gulv, men det er nok kvalitetslaminat. Det stod mellom et parkettgulv og laminatgulv, begge fra Tarkett. Gubben tok å testet ut disse gulvprøvene, og det skulle ingenting til før det ble et merke på parkettgulvet, mens dette laminatgulvet tålte mye.
I og med at jeg ikke hadde lyst å gå rundt å bekymre meg for gulvmerker i ett sett, ble valget enkelt. 


Gulvet er fra serien Lamin'art og heter Superhvit. Det er 25 års garanti på det, og det er ufattelig enkelt å legge. Jeg fikk prøve å legge det, og til og med jeg klarte det. 

Håper dere ble litt klokere, til dere som lurte. 

Ha en fin dag ! 

fredag 29. april 2011

Kos langs bryggekanten

 God dag !

Denne dagen kunne ikke vært vakrere å våkne opp til. Skinnende sol, skyfri himmel og min favorittdag fredag. Vi startet dagen med leking på en lekeplass i sentrum, og en gåtur langs bryggekanten.


Vesla er kjempetøff med solbrillene hun elsker å ha på. Det er så deilig å være ute nå, i forhold til hvordan det var i vinter. Jeg merker jeg kommer mer og mer ut av hiet mitt nå som det blir varmere ute. Herlig! 


Kule Vesla langs bryggekanten. Kjenner også jeg blir stolt av byen min når jeg ser hvor fin den er nå som vi nærmer oss sommeren. Er litt vemodig å tenke på at vi skal flytte til nabobyen, men jeg overlever nok det også. Hehe. 


Oi, jøss! Et bilde av Divamamma også jo. Ikke dårlig. 

Nå sitter jeg å nyter en kopp med grønn te, sushi og bryllupet til Kate og William. Jeg sitter faktisk her å sipper over hvor flott det faktisk er, og jeg som ikke hadde noen plan om å følge med på det. Huff, ja, det er så vakkert å gifte seg. Skulle ønske jeg kunne gifte meg flere ganger med samme mann da. 


Vesla tar seg en liten lur, mens jeg har litt kvalitetstid med meg selv. Senere skal vi nok opp på huset og jobbe litt. 

Følger dere med på bryllupet ? 


torsdag 28. april 2011

Thaisalat og en fin gave

God kveld ! 

Av en eller annen grunn synes jeg dagen idag har vært merkelig.  Jeg har liksom ikke vært helt med, og så har jeg vært veldig slapp. For Vesla sitt beste ble hun hentet av foreldrene mine etter middagen, for så å herje fra seg hos dem. Jeg valgte rett og slett å ta fatt i moppen og støvkluten når jeg først fikk sjansen, og føler nå at det virkelig var verdt alt slitet. Det er en utrolig deilig følelse å sitte med når man har gjort ferdig husarbeidet, at kvelden har kommet og at det er helt stille rundt meg. Vesla sover som en stein, jeg er alene og nyter en deilig thaisalat. Jeg føler på en måte at det nå er Eva-tid og at jeg kan slappe av med god samvittighet. 


Mmmmmmm! Jeg elsker denne thaisalaten. Den ser kanskje kjedelig ut, men den er salt,sterk og syrlig på en gang. Det er blant annet en del limesaft i den, soyasaus, fersk koriander og chili som gjør at den er en rik smaksbombe i seg selv. Jeg forsøker å kutte litt ned på karbohydrater, så da blir denne servert uten ris. Ellers er den faktisk veldig god med ris ved siden av også. Jeg bare ELSKER thaisalat, og lager det veldig ofte på kveldene når jeg er alene. 

Her om dagen fikk jeg forresten en kjempe fin gave av foreldrene mine. De hadde vært på et loppemarked i Sverige, og fant noe de mente ville falle meg totalt i smak. 


Og det gjorde den. 


Akkurat nå står den upusset på bordet, men den bør altså pusses. 

Senere skal meg og Gubben muligens planlegge litt sommerferie. En bitteliten weekend et eller annet sted synes jeg virkelig vi bør unne oss i sommer, og jeg vet at det absolutt trengs. Det blir nok ikke noe eksotisk som Thailand eller noe sånt, men en tur til Sverige eller Danmark kan jo også være like koselig som alt annet. Alt handler om hvem man reiser på ferie med, og hva man gjør ut av det egentlig. Så lenge jeg er med mine to favorittmennesker i hele verden er jeg lykkelig ♥. 

Hva skal egentlig dere i sommerferien ? 
Har dere noen tips som ikke krever flybilletter eller tjukke lommebøker ? 

Villa Tryllestøv tar form - 28.04.11

God dag !

Igår kom han mannen jeg snakket om, som skulle måle opp kjøkkenet slik at vi kunne få en grundigere pris på hvor mye en benkeplate av granitt ville koste. Han virket supernøye, og brukte god tid. I tillegg hadde han med en koffert full av steinprøver, men valget var ikke vanskelig å ta. Det ble den benkeplaten jeg viste dere bilde av. 

Altså denne: 

Absolute Black

Absolute Black
// diapol.no

Benkeplaten vil være på plass om cirka 2 - 3 uker, noe jeg gleder meg som et barn til. 

Ellers så er alt gulv lagt i hovedetasjen, og i loftetasjen. Det står to soverom igjen i loftetasjen som vi skal "spare" til vi en gang får bruk får de. 


Jeg og Vesla ble så glade når vi så gulvet, at vi rett og slett la oss rett ned på det. Et herlig gulv ! 


Baderomsinnredningen er pakket ut av emballasjen sin, men ikke blitt satt på plass enda. Vi har nokså mye å gjøre på badet enda, i og med at det har blitt nedprioritert fremfor alt det andre. Vi har heller ikke klart å velge ut fliser enda. Og det viser seg at det er noe av den vanskeligste jobben når det gjelder hele huset faktisk. Jeg trodde jeg hadde en klar plan, men i siste liten ombestemte jeg meg. Gubben nikker og sier seg enig, heldigvis. Hehe. Men etter at den planen gikk i vasken, har vi hatt litt vanskeligheter med å bli enige. Det kommer tilslutt!


Husker dere jeg snakket om den sykkelen jeg ønsket å få tak i , for  så å pusse den opp ? Det prosjektet gikk i vasken. Jeg finner rett og slett ikke en slik sykkel , så det ble med en lite brukt vanlig DBS trehjulssykkel som innesykkel. Vesla elsker den, og det er det viktigste! 


Sjekk hvor fornøyd hun er da ! 


Her ser dere hallen i hovedetasjen. Den utgangsdøren fører deg bak i hagen. Hovedinngangen skal være nede. 


Her ser dere spisestuen inn fra hallen i hovedetasjen. Vi har faktisk fått rotet med oss spisestoler og spisebord opp dit. Planen er å få pusset dem opp en gang vi har tid, som egentlig betyr aldri (?). Gulvet er litt støvete her som dere ser. 


Her ser dere tvstuen. Åh, gosj! Jeg elsker det gulvet vårt altså. 


Så ble det noen spotter i huset likevel. De gir jo et godt lys da. 


Og til ALLES STORE OVERRASKELSE så ble fargen på spottene HVIT!!!! Hihi. 
Jeg synes iallefall det er det desidert fineste. Hva synes dere ? 

Så det var litt fra Villa Tryllestøv. 
onsdag 27. april 2011

Etter stormen kommer solskinn

Da ble det litt personlig her på bloggen da.


Dere som har fulgt bloggen min en god stund vet godt om hvilken stor utfordring vi fikk i høst. Jeg ble veldig syk, og det ble sykehusbesøk og store doser av medisiner. Kroppen min kjenner veldig godt hva den har gått igjennom, og jeg føler til og med at utseendet mitt har forandret seg. På den korte tiden virker det som om jeg har blitt veldig sliten, og det merkes fysisk også. Det var i oktober i fjor den store smellen kom, hvor jeg lå omtrent i en uke med smerter og hodepine som jeg trodde var migrene. Det viste seg at det var noe større enn som så. Jeg forsøkte å ta en dag av gangen, men til tross for medisineringen var psyken min helt forandret. Det virket som om medisinene tok vekk smertene ganske bra, men det føltes også som om også det psykiske ble bedøvet. Jeg var fjern, alt var fryktelig tåkete, forståelsen av ting jeg forstod tidligere var umulig, hukommelsen var borte, og jeg klarte ikke å kjenne glede på samme måte som før, så alt det skapte jo forskjellige utfordringer i familielivet og hverdagen. Det eneste jeg dugde til var faktisk blogging. I tillegg til dette, begynte vi også med husbyggingen på samme tid. Så alt kom på en gang. I og med at vi skulle gjøre alt selv, så måtte Gubben tilbringe mye tid der oppe til tross for at jeg var meget syk. Han ville være hjemme, men jeg sa han skulle reise opp dit. Man har jo på en måte et tidspress på seg når man bygger, for man kan jo ikke bare la det stå. Spesielt hvis man har et byggelån gående i tillegg. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være mor til Vesla, selv om jeg ikke følte meg 100% som meg selv. Heldigvis har jeg noen foreldre som bor rett i nærheten, som stilte opp uansett når på døgnet det skulle være. Det var faktisk en tid vi angret på hele tomtekjøpet, og vurderte å selge den eller finne en mulighet ut av dette. Grunnen var rett og slett det at det ble veldig tungt for oss når helsen min var så på bunnen.

Vi valgte å gi det et forsøk, og dere ser jo hvor langt vi har kommet idag. Huset er innflytningsklart ( men ikke ferdig ) om noen måneder, og jeg har kjempet meg opp av gjørmen om jeg kan kalle det det. 
Å bygge et hus slik som vi har valgt å gjøre det er utrolig energitappende bare det, og for Gubben har det heller ikke vært lett å gjøre for det meste alt alene. Alt det som har skjedd har gjort hverdagen vår mye vanskeligere og mye mer annerledes. De fleste sier at husbygging er noe av det verste et ekteskap går igjennom, og at man ofte ser par skiller seg under en slik prosess. En sykdomstid i et ekteskap er heller ikke lett. For meg var det veldig spesielt, for det var ofte slik at jeg bare ville være i fred, bare være alene og bare glo i veggen. Men heldigvis innså jeg at jeg måtte forsøke å leve så normalt som mulig, for ikke å gå enda lenger ned i kjelleren.Jeg føler vi har kjempet og kjempet i mange måneder nå, og i den siste tiden har jeg innsett mer og mer at det finnes et stort lys i enden av tunnelen. Jeg har hele tiden visst at lyset var/er der, men det er det å kunne forstå det godt nok, og tro på det nok at man først klarer å få en full og sann glede over at det er der. 

At meg og Gubben har hatt det tøft er ikke noe å stikke under en stol. Men det som gjør det godt for meg å tenke over er at vi er like sammensveiset den dag idag. Vi har foreløbig klart å trosse statistikker som viser ditten og datten om skilsmisse, og selv om det ikke har vært solskinnsdager hver eneste dag, så er vi enda sterkere, og enda nærmere hverandre enn noen gang.

Jeg kjenner at jeg fortsatt har mye å gå på for å bli meg selv 100% igjen, men jeg er bare så glad for at jeg er nærmere meg selv enn det jeg har vært på mange måneder. At vi i tillegg er svært nærme innflytning av vårt drømmehus gjør ikke lykken noe mindre, og det at jeg har verdens beste mann og datter i mitt liv gjør meg uovervinnelig.


Tumblr_lk9xwtj4mz1qilbt5o1_400_large
// weheartit.com

Det her var litt kveldsrefleksjon over den siste tiden, som også er godt å få ut. Jeg planla egentlig et innlegg som skulle være helt annerledes fra hva det i utgangspunktet ble. Litt vittig å se hvordan et innlegg utvikler seg til å bli mens man skriver.

Vel, det jeg egentlig ville fram til er at et ekteskap er igjennom uendelig av mange stormer, men det som er viktig er å jobbe seg igjennom dem uansett hvor store de er. For som regel vil det alltid være solskinn etter en storm.

Så dere, ha en god kveld ! 


Kan dere hjelpe meg litt ?

God morgen ! 

Nok en ny og fantastisk fin dag. Idag har Vesla tatt seg fri fra barnehagen, så med andre ord skal det her bli en ekstra kosedag mellom mor og datter. Vel, vi har egentlig ganske mange av de kosedagene, men man får jo aldri nok. 

Før jeg påbegynner dagen ordentlig, så har jeg lyst til å spørre dere om dere har lyst til å hjelpe meg litt. Jeg har en liten avstemning her i den venstre margen. Spørsmålet er " Hvilke innlegg liker du best å lese? ". Det hadde vært fint om du tok deg to sekunder til å stemme. Du kan også velge flere alternativer, og du er anonym.


5648183082_d547f016ab_z_large

Senere skal jeg opp på huset og vise dere hvor flott det har blitt ! Jeg gleder meg, og det bør dere også gjøre. Hihi! 

Ha en fantastisk fin solskinnsdag.tirsdag 26. april 2011

Trekning av Green Gate giveawayen

Hei igjen dere ! 

Jeg har helt glemt å trekke en vinner av Green Gate giveawayen, og det skulle faktisk blitt gjort på fredag. Jeg pleier som regel aldri å glemme sånt, så med andre ord har jeg nok å tenke på om dagen. Jeg beklager virkelig så mye for at jeg har glemt det hele, men nå har jeg endelig fått trukket ut en heldig person som skal få disse nydelige koppene i posten.

Det har vært en voldsom respons på denne giveawayen, hvor totalt 110 personer har meldt seg på,
som tilsammen har utgjort en sum på cirka 400 lodd. Når det er så mange som melder seg på, blir det ekstra moro å gi bort saker og ting. 

Vinneren av verdens nydeligste Green Gate lattekopper er : Camilla !!! GRATULERER!!!!!
 Du har en epostadresse som begynner med "toyota".

Jeg vil uansett kontakte deg. Når det gjelder dere andre som ikke stakk av med noe denne gangen, så vil det alltids komme spennende nye konkurranser og giveaways her på bloggen. Så følg med ! 
Som en liten ekstrapremie får dere en klem. Hehe. 


Trollungemanke

God kveld kjære lesere ! 

Endelig fant jeg veien bort til macen tilslutt. Vesla er lagt, og det er helt rolig rundt meg. Så da er det ingenting annet enn litt mammatid. Det skal nytes ! Jeg har fryktelig lyst til å rydde, men jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne. Dere skjønner det at det er litt kaotisk her nå, i og med at vi har flyttet spisebordet opp til huset ( som vi bygger). Så jeg føler det er tomt, rotete og skittent her akkurat nå. Lysten til å gjøre husarbeid er lik null, så jeg sitter bare å kikker tomt rundt meg og blir mer og mer stresset av min "giddaslaushet". Jeg tror mye av det her handler om at jeg på en måte ikke føler at huset vi har nå er vårt lenger, og da mister man all motivasjon til å i det hele tatt gjøre husarbeid. Dårlig unnskyldning, men det er sannhet i det. 

Jeg fikk meg en god latter idag, i og med at hårmanken til Vesla forvandlet seg fra et glatt vakkert prinsessehår til et vanvittig flokete trollungehår på 1  - 2 - 3. Ikke vet jeg hva som skjedde, men Vesla har nok svaret selv. Jeg holdt på å le meg i hjel, så det ble noen bilder av den flotte trollmanken hennes, mens jeg lo godt.

Bare se selv! Hva er det her for noe ? En trollunge tydeligvis. 

Idag har jeg fått mange gode beskjeder og nyheter, så humøret har vært strålende. Det har kanskje ikke vært helt strålende hele tiden, for jeg merker nå på kvelden at jeg er veldig sliten. Så når man i tillegg har en liten trollunge som elsker å teste ut tålmodigheten til sin mor, da kjenner man det litt på humøret ja. Men pyttsann , det er jo bare det som hører med når man er foreldre. 

Vel, nå skulle jeg bare inn å si hei til dere, før jeg videre har tenkt å ha en liten mini-makeover på meg selv. Etter en ganske hard høst og vinter, ønsker jeg å friske opp meg selv litt. Så da skal jeg forsøke å være hjemmefrisør. Hehe, høres ikke helt bra ut, men jeg gjør det beste ut av det. Så nå får vi se om ikke jeg også ender opp med en trollmammamanke. 

Ha en fin kveld videre dere ! 

Benkeplate til kjøkkenet

God dag dere ! 

Tilbake til hverdagen igjen, på godt og vondt.
Dere kan tenke dere at det ikke er særlig mye nytt som har hendt i våre liv, og siden butikkene nå har åpnet igjen har vi mange telefoner og bestillinger vi må ta. Gubben har jo lagt gulv i hele hovedetasjen (utenom badet) og loftetasjen (utenom to soverom som vi skal ta senere) nå. Så nå begynner det å bli et hus innvendig også. 

Kjøkkenet er fortsatt ikke ferdig, da vi mangler noen deler som vi må få kjøpt. I tillegg til det har vi vært veldig usikre på hva slags benkeplate vi skulle velge. Vi har lett overalt etter et rimelig og fint alternativ som kunne ha lignet på stein, men det nærmeste vi har kommet er matt sort benkeplate. Vi har vært veldig sikre i vår sak, og det er at vi skal ha en sort helblank benkeplate, og da har vi funnet ut at det ikke finnes noe annet alternativ enn stein/granitt. 

Så det vi har gjort er å sjekke prisene på benkeplater av stein litt rundt og forbi, og det virket forferdelig kostbart. Heldigvis så leser jeg andre blogger, og kom over en blogg som hadde brukt et firma som har rimelige benkeplater, som i tillegg er bra. Jeg fant ut at de tok halv pris av de andre leverandørene vi sjekket, og i tillegg til dette er oppmåling og montering inkludert i prisen. Fantastisk! 

En benkeplate av stein er uansett kostbart, men vil vare i mange, mange år i forhold til en annen. Så det betyr at det er en langtidsinvistering for oss. Dessuten får kjøkkenet en helt annen look med stein. 

Vi kunne tenkt oss en helt sort blank plate, uten noe glitter og vissvass. 

Denne har vi veldig lyst på : 

Absolute Black
// Diapol.no 

Imorgen tar han mannen med steinprøver, så da skal vi ta vår endelige beslutning. Men jeg holder en knapp på denne.  

Etter oppmålingen vil benkeplaten bli montert etter 2 - 3 uker, og da begynner kanskje innflytningen å nærme seg mer og mer. Jeg får sommerfugler i magen av å tenke på det. lørdag 23. april 2011

De siste dagene

Ja, denne påsken har på en måte gått oss sakte forbi. Den har vært annerledes enn de fleste andre påsker, i og med at vi er så bundet til selve husbyggingen som pågår. Jeg har uansett forsøkt å gjøre det beste ut av det på alle måter.

Før foreldrene mine reiste på påskeferie, var de en tur innom husprosjektet vårt for å levere påskeegg til Vesla.


Verdens største påskeegg, med faktisk et lite påskeegg inni også. Det må jeg si er en heldig jente! I og med at de ordnet med et gigantisk påskeegg til Vesla, ble det til at vi ikke gjorde det. At hun skal bli vant til to påskeegg hvert år er litt i overkant av hva vi ønsker. Hehe.

Påskedagene våre har blitt mye tilbrakt på husprosjektet vårt. Jeg har pakket med meg god mat, snacks, vaffelrøre og det som er. Alt for å få det litt fint! Vi har også grillet og kost oss på vår uferdige veranda, og det har virkelig gitt oss en følelse av hvordan det vil være å bo i vårt drømmehus.

Jeg og Vesla har også kost oss hjemme, hvor vi bor nå. Og funnet på mange andre små aktiviteter.


Vannlek er en stor slager. Spesielt viktig er det å ha på seg hjelm mens man leker, og da må man også passe på å ha den på bak-fram.

Siden det er påskeaften idag, så har meg og Vesla kost oss med Tingeling film på morgenen. Etter det var det ut å skli og nyte solen ( igjen ).


Vesla elsker hennes kaninbamse, og jeg er veldig fornøyd med at hun liker den så godt. Bare se hvor søt den er!


Ellers så har Vesla fått de Hunterstøvlene hun "maste" så om. Hehe. De er altfor store, men det er jeg glad for. Da har hun noen støvler hun kan ha leeenge. De er forresten utrolig fine synes jeg. Bestefar / Svigerfar nevnte på det at hvis Vesla fikk seg Hunterstøvler, så måtte hun også være med ut å jakte til høsten. Joda, vi får se på det. Hunter = jeger.

Idag står lammelår på menyen, som nettopp har blitt gjort klart og krydret. Det ser ut som om det stakkars låret har blitt pint med hvitløksbåter. Jeg gleder meg til å smake på maten senere idag, for til min store fortvilelse så er lammekjøtt det beste jeg vet. Synes dessverre så synd på lammene, men men. Livet er ikke lett. Hehe.

Snart skal vi opp på husprosjektet vårt en liten tur igjen, og så hjem og gjøre klar middagen. Det huset blir bare vakrere og vakrere synes jeg, og jeg føler meg absolutt heldig !

Dere får ha en fantastisk påskeaften, med god mat og drikke.


Litt hvit inspirasjon


Claudinesteffen.com+thierry+antablian+1_large

Tumblr_lgq73ndghz1qd6t8yo1_500_large

Tumblr_lh8og8twju1qcryvro1_500_large

Tumblr_lj2lprv6zq1qfzf1lo1_1280_large


Som dere sikkert har skjønt er jeg veldig glad i hvitt. I det nye huset vil dere gjennomgående se at hovedfargen er hvit. Hvitt representerer renhet, rolig stemning, harmoni, og gir en følelse av lyse og store rom. Jeg ser for meg at jeg kommer til å bryte opp det hvite med endel duse farger, som pastellrosa eller gammelrosa og lyseblått eller gammelblå. Lyse farger som beige eller linfarger er også vakre å kombinere med hvitt, og gjør det varmt og koselig. Det samme med metallfargen gull, som jeg kommer til å ha som hovedmetallfarge i huset, men i kombinasjon med litt sølv. 

Ellers så har jeg all inspirasjonen min i hodet. Og jo mer vi innreder det kommer sikkert inspirasjonen til å fornyes og fornyes. Så med andre ord blir nok det her mer og mer en interiørblogg, men selvfølgelig vil jeg blogge slik som jeg hele veien har gjort i tillegg. 

Det blir spennende å se hvordan huset vil bli innvendig til slutt. Men det som er sikkert er at jeg igjennom dette prosjektet bare har blitt mer og mer lidenskapelig interessert i interiør. Jeg har SÅ lyst å ha det stilrent i huset, men det kommer til å bli noe vanskelig, i og med at vi har mange møbler fra før av, og for å få det stilrent betyr det utbytting eller å male / pusse dem opp. Og å bytte ut møbler er dessverre ikke noe man kan ha som første prioritet når man bygger hus. Da må man jo også være forsiktig økonomisk, og klare seg så godt man kan med det man har. 

Jeg håper huset vil bære preg av hvitt, glam, romantikk og en klassisk stil. Hva kan man egentlig kalle interiørstilen min ? Har den noe navn tro ? Hihi! 

Hva vil du kalle interiørstilen din? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...