mandag 31. oktober 2011

Halloweenfeiring

En søt liten jente som ønsket å bli forvandlet til en skummel heks.


Kjempe klar for å ta på seg heksedrakten sin.


For en skummel heks ! 


Gleder seg vilt til å skremme, og ikke minst vise seg frem.
Hadde dere blitt skremt av denne skumle heksen ? 


Ute i mørket sammen med nabogutten (sønnen til Hobbyvimsa), klare for å møte resten av barna i nabolaget og for å gjøre kvelden mer skummel for andre. 
Hihi, et miniskjelett og en søt/skummel heks. Utrolig skjønne ! 

Knask eller knep ? 


Vi hadde egentlig ikke tenkt å gjøre noe ut av Halloween, men Vesla fikk nyss om feiringen og ble veldig giret. Vesla hadde det kjempe gøy med å kle seg ut, og har hatt det moro ute. Hun hadde veldig hastverk med å komme seg hjem igjen, når bøtta hennes fikk en god ladning med godteri. Baktanken var vel å komme seg inn for å tømme bøtta ned i magen.

Hva synes du om feiringen ? 
Hvilken babycall ?

Hei dere ! 

Vi bruker fortsatt babycall når Vesla sover, og nå har den dessverre gått i stykker. Så da er det på tide å kjøpe ny. Det står mellom et par forskjellige, men det er ikke lett å vite hva som er bra eller ikke. En babycall er ofte dyrt, og da ønsker man seg selvfølgelig et bra produkt som holder det den lover. 

Det som er viktig denne gangen er at man : 

- selvfølgelig hører barnet
- er pålitelig 
- god batterilevetid
- lite stråling
- batteri i begge enhetene
- god rekkevidde

Akkurat nå står det mellom disse : 

SuperNOVA babycall GI-D7

NeoNate babycall BC-5000A

Begge lover lav stråling i forhold til andre babycalls, har god batterilevetid og rekkevidde. 

Noen som har en av de ? Eller har noen å anbefale ? 


søndag 30. oktober 2011

Tips: Vondt i ledd, mage, nakke eller lignende ?

Hei kjære lesere ! 

Den siste tiden har jeg hatt vondt i leddene mine, og jeg har funnet ut at sterk varme lindrer litt. Siden jeg ikke finner igjen varmeflasken min grunnet flyttekaos som vi aldri blir ferdig med, kom jeg på at jeg har en englenabo rett over veien her. Naboen min blogger også, og hvis du trykker HER kommer du til bloggen hennes. Hun kaller seg selv for Hobbyvimsa, og det er ikke uten grunn. Hun har en egen Eplabutikk, og har ufattelig mange prosjekter i ny og ne. Den dama er flink, kreativ og ikke minst en fantastisk person og nabo.  Vel, tilbake til denne englenaboen og vondt i leddene. Hobbyvimsa syr noen flotte risposer/varmeposer som man kan varme i et par minutter i mikrobølgeovnen. Jeg fikk sendt Gubben og Vesla ut her om dagen for å kjøpe en av henne. Jammen kom de tilbake med verdens fineste rispose som til og med var rosa og blomstrete. Den er så fin at det ikke gjør noen verdens ting å ha den liggende fremme. 

Bildet er stjålet fra Hobbyvimsa. 

Er ikke disse søte og gjennomførte ? 

Disse er geniale for de som sliter med vond nakke, vonde ledd, rygg, mage og videre. I går natt sovnet jeg med en slik en under dyna ( jeg er en frysepinne). Jeg våknet svett og varm, og måtte bare ta den bort. Veldig godt å slippe å fryse.

Jeg måtte bare tipse dere om disse posene, siden jeg også syntes de rosa her var så nydelige. Hun har også i andre farger, så hvis dere skulle ønske å kjøpe en så har hun de liggende ute i hennes Eplabutikk. Man kan også bestille via eposten hennes, som man finner på bloggen. 

Ellers er det ikke mye som skjer her i huset. Jeg kommer fremover til å få ganske god rugetid, og har funnet ut at jeg skal rydde i skuffer og skap før jul. Male møbler vil jeg også, men jeg tør ikke helt siden jeg er gravid. Prøvde litt med grunning for en stund siden og det føltes litt feil ut. 

Nå er det tre dager igjen til vi skal på ultralyd og jeg gleder meg !! 

Ha en fin kveld videre ! 

lørdag 29. oktober 2011

Barnehjemmet i Thailand - oppdatering

Hei dere ! 

Nå er det virkelig på tide med en oppdatering på innsamlingen jeg har satt igang. 
Jeg er kjempe lykkelig for de kronene som har kommet inn, og jeg gleder meg mer enn noe annet til å kunne reise ned til Thailand, kjøpe inn det barna trenger på barnehjemmet og gi det til de. 

Tusen hjertelig takk til dere som har støttet oss! Hver eneste krone teller. 

Jeg har den siste tiden blitt mer aktiv med å "reklamere" for denne innsamlingen, så jeg vet det er flere som ønsker å bidra. Det her blir kjempe bra! 

Til nå har vi fått inn disse summene, kanskje du kjenner igjen din sum ? 

82,40,-
100,-
300,-
250,-
250,-
200,-
200,-
500,-
200,-
100,-

Tilsammen utgjør dette den totale summen av 2189,32,- .
Dette er over 10 000 thailandske bath, noe som tilsvarer 10 000 norske kroner. Helt fantastisk!!!

Vi reiser nedover til Thailand i slutten av november, og vil besøke dette barnehjemmet når vi er der. Jeg har selv tatt kontakt med dem, og avtalt en dag vi skal komme. 
For dere som ikke har lest innlegget tidligere, så kan dere trykke her å lese mer om barnehjemmet. Der finner dere også en liste over hva de trenger. Det som er på listen er ting vi kommer til å kjøpe inn med de kronene vi får samlet inn. Husk at dette er en innsamling hvor absolutt alle kroner og ører som blir gitt går direkte til en god sak. 

Dere vil også bli oppdatert med bilder når vi er på barnehjemmet, så dere selv kan bli med på opplevelsen. 

Om du ønsker å bidra er kontonummeret er : 2670 454 63 42  <- Sparebank1 Telemark.  

onsdag 26. oktober 2011

Tanker om å være kronisk syk

Hei dere ! 

Det er rart å tenke på, nå er det litt over et år siden jeg fikk et ordentlig smell helsemessig. Ting har gått opp og ned hele veien, og dette året som har gått har vært veldig tungt. Små og store fine ting har skjedd i alt det vonde, blant annet har vi flyttet inn i et nytt og flott hus, og vi har en baby til på vei. Nå som jeg er gravid igjen har sykdommen jeg har begynt å våkne til liv. Legene har tatt det kjempe alvorlig, og jeg har vært mye ut og inn på sykehuset. Mange prøver har blitt tatt, og jeg føler meg passet på. 

Jeg har vært redd og jeg har vært glad. Alt har vært varierende som en kjempe stor berg- og dalbane. Prøvene har vist forferdelige resultater, og det har vært snakk om innleggelse på Rikshospitalet. Dere kan tro jeg har tenkt mye på fosteret i magen ,og hvordan det har vært der. Det var en periode jeg ikke turte å glede meg over at jeg er gravid, fordi jeg har vært redd for at noe skulle være galt. Jeg kjenner ihvertfall bevegelser, og på forrige ultralyd viste alt seg å være fint. Så da må man få lov til å glede seg over det. Man kan ikke gå å være redd, og tenke: " tenk hvis.." hele tiden. Da blir man gal da. Lykke skal man ikke holde igjen. Det er det dummeste man gjør. 

Det er så mange problemer som dukker opp på vei når man er syk, og det gjør man bare sykere av å tenke på. Å være syk er ikke lett, og man må brøyte seg frem i systemet, mase og være oppegående i hodet for å nå frem med sitt. Egentlig kan man ikke være syk, selvom man er det. Det er egentlig veldig rart å tenke på. Jeg skal ikke klage for mye, for jeg er veldig takknemlig for å bo i Norge. Hadde jeg vært syk i et annet land hadde det blitt veldig dyrt. 

Det siste året som har gått har jeg lært mer og mer om meg selv. Jeg har blant annet forstått at jeg fortrenger det at jeg er syk. I hodet mitt er jeg ikke syk. Jeg fikk diagnosen når jeg var atten år, og har omtrent gått sympomfri i nesten seks år. Jeg har hatt symptomer, men det er også noe jeg har fortrengt. Så skjedde jo det store i oktober i fjor, og jeg måtte innlegges for intravenøs medisin og det som var. Alt for at vi skulle redde nyrene, og for å få sykdommen til å ikke spise på andre organer i tillegg. 
Jeg har etter den hendelsen sakte men sikkert forstått hvordan jeg har fortrengt det. Jeg har så vidt tort å snakke med folk som har samme sykdom som meg, for egentlig har de ikke det. Jeg er jo ikke syk! 
Medisiner fikk jeg kutte ut over en lang periode, og jeg følte meg frisk som en fisk. Hvorfor trenger man medisiner når man er frisk, tenkte jeg.  

Nå har tankegangen min snudd seg helt om. Jeg er ikke frisk, og kommer mest sannsynlig aldri til å bli det. Det her er kronisk, og sånn som det har gått det siste året så ser det ut til at sykdommen i seg selv er forverret. Alt jeg har lest andre kronisk syke strever med i hverdagen har jeg ikke kjent meg igjen i, men nå derimot kjenner jeg meg igjen i alt. 

Å gå med konstant dårlig samvittighet ovenfor jobben, venner, mannen sin,  barnet er veldig vanlig. Man føler man ikke strekker til i det hele tatt. 
En føler seg ofte som en byrde. 
Det sosiale livet er helt annerledes enn alle andre sitt. Jeg må ofte avlyse avtaler, og føler folk ikke vil invitere meg på noe siden jeg stadig kommer med "unnskyldninger".
Jeg ser ikke syk ut, og jeg virker ikke syk fordi jeg skjuler det. Dessuten har jeg en skjult sykdom som foregår inne i kroppen min. Jeg tenker derfor ofte på at folk kanskje tror jeg er en hypokonder ? Jeg klarer heller ikke å snakke for mye om det, og den eneste jeg ringer til når jeg har det vondest er min mamma. Jeg snakker så klart med Gubben om alt også, men mamma er helt fantastisk å ha når jeg gråter, har det vondt eller bare når jeg trenger generell trøst. 

Jeg har kjempe mange bra dager også, så lenge jeg får riktig behandling og får sykdommen under kontroll. Jeg har flere dager hvor jeg fungerer som alle andre, men det er bare det at jeg da må være flink til å ikke overgå meg selv. Slik at jeg ikke vekker sykdommen som har gått i dvale, så det er det jeg må bli flinkere til. Alle sier: "lytt til kroppen din". Joda, jeg prøver, men det er lettere sagt enn gjort. 

Jeg skal selvfølgelig være flinkere med å ta vare på meg selv, for jeg ønsker ikke at Vesla skal ha en sengeliggende syk mamma. Det føler jeg at jeg er nok! Å ta vare på seg selv kan være så mangt, men for meg handler det om å leve litt i nuet, være impulsiv og bare kjenne at jeg lever. Jeg ønsker ikke å sette noen begrensninger i mitt liv bare på grunn av en sykdom. Det gjelder bare å finne den gyldne middelveien. 

Hvorfor skriver jeg dette her ? Hvorfor er jeg så personlig ? Jo, hvorfor ikke ?  Jeg føler jeg blir misforstått, og jeg tenker at mange egentlig ikke skjønner hva som går av meg. Hvorfor avlyser jeg avtaler ofte, hvorfor tar jeg aldri kontakt ? Jeg er flink til å isolere meg, men jeg bryr meg om de jeg har rundt meg for det. Jeg er bare ikke så flink til å alltid fortelle at jeg er dårlig. 
Jeg ønsker også å skrive om dette her fordi jeg har fått endel flere lesere. Det er mange som ikke vet hvordan det er å være syk, eller hvordan vi kronikere har det. Det er helt klart ikke lett å vite, hvis man ikke er syk selv. Så handler det også om å få ut tanker jeg bærer på. Mine tanker er ikke alltid helt bra for meg selv har jeg funnet ut, derfor må jeg også bare få det ut. Dere som har fulgt bloggen min lenge, vet at jeg til tider kan komme med personlige innlegg. Det er rett og slett slik jeg velger å blogge.


Er det noen som kjenner seg igjen i hva jeg skriver ? 

tirsdag 25. oktober 2011

Konkurranse: Vinn en personlig egendesignet almanakk

Hei dere ! 

Som jeg lovte dere som ikke vant på forrige giveaway, så har det nå kommet en ny sjanse her på bloggen. Denne gangen er det Personlig Almanacka som gir bort en premie til en heldig utvalgt. De har noen nydelige almanakker som man designer helt selv. Du velger farge, bilde, hvordan den skal være inni, via nettbutikken deres. Det kunne ikke blitt mer lettvint. 

Nå er det jo snart et nytt år, og med et nytt år hører en ny almanakk til. Jeg er totalt avhengig av min almanakk, og med en som da er en egendesignet blir det selvfølgelig mer stas og personlig.

Om ikke du vil ha den selv, så er det en fin julegave også. 

Slik kan du få en personlig almanakk : 

Her er det flere valgmuligheter, men det lønner seg alltid å få flest lodd som mulig. 

- Lik Personlig Almanacka på Facebook ved å trykke her - 3 lodd

- Lik min side på Facebook ved å trykke her - 2 lodd

- Blogg om konkurransen på din blogg med link hit - 2 lodd

- Link til Facebook - 2 lodd

- Legg igjen en koselig kommentar - 1 lodd

Tilsammen kan du få 10 lodd. 
Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar. 

Alle, både med og uten blogg kan selvfølgelig bli med ! 

Trekning den 18 november. 

Ta også en titt på personligalmanacka.se . 

LYKKE TIL!
Skilt til skittentøyet

God dag!

En ny og bra dag. Dagen idag er full av ærender, men innimellom er det viktig å ta seg noen pauser.

Akkurat nå har jeg slappet av med en caffe latte og laget skilt til skittentøyet. Da får vi håpe det blir fulgt og at vi får sortert etter dem.Disse er laget av små lerret kjøpt på Søstrene Grene. Bokstavene er små wallstickers som jeg har hatt liggende.

Om litt går turen ned til sykehuset, så får vi håpe på at positiviteten følger meg ned dit.

Ha en fin dag dere!


- Blogget fra min Iphone

mandag 24. oktober 2011

På kjøkkenbenken

Hei dere ! 

Så er Vesla i seng, og omgivelsene ble plutselig litt roligere her. Er noen timer siden hun la seg, og hun var også veldig klar for å sove. Hun lovte å ikke stå opp i natt igjen, så nå får vi bare se om det skjer eller ikke. Nattevåk får jeg heller ta når huleboeren kommer. Apropos huleboeren, så har jeg endelig begynt å kjenne bevegelser. Jeg syntes egentlig det var litt tidlig, men det er ingen tvil om at det er det jeg kjenner. Det er MYE liv i magen, og det er så godt og betryggende å kjenne. Neste uke skal jeg på ultralyd, så da får vi et lite innblikk igjen. Jeg gleder meg! Det er et par uker siden jeg var på ultralyd, og da så det ut som en frisk huleboer, med mange, mange bevegelser. Det ble også gitt et hint om kjønnet, men det skulle vi ta med en klype salt. Jeg har ihvertfall en magefølelse, og det har Gubben også, så får vi bare se om vi har rett. Kanskje de ser det bedre neste gang ?
 Det aller aller viktigste er uansett at alt er som det skal være.

Her om dagen tok jeg forresten noen bilder av kjøkkenbenken. Jeg synes den har vært så tom. Jeg har utrolig god benkeplass, og av og til synes jeg det ser tomt og upersonlig ut. Så nå har jeg fått plassert noen saker på benken, for å fylle opp litt.


Litt bedre ble det, men jeg har en liten plan om å finne et lite og fint serveringsbrett å fylle opp, som jeg kan ha stående som pynt. Jeg har bare ikke kommet over det perfekte enda.
Et skilt er på plass, og det som står der sier vel sitt ? Dette skiltet var egentlig en gave til Gubben fra meg. Jeg vet ikke helt om han ble imponert jeg. Hehe. 

Så jeg sier igjen:
 If at first you don't succeed - try doing it the way your wife told you.

Utrolig, utrolig sant ! 

Nattevåk og dagens middag

Hei dere ! 

I natt, rett før jeg sovnet hørte vi Vesla plutselig begynne å romstere på rommet hennes. Gubben gikk inn, og så lyset var slått på, og hun holdt på å styre og leke. Det ble til at hun la seg igjen, og vi la oss igjen til å sove. Jeg sovnet, og Gubben sovnet tilslutt, men så bråvåknet jeg rundt 03.00. Der satt Vesla inne i teltet sitt, med kosebamser og leker. Lyset var på, og Vesla'n vår var lys våken. Etter noen motsigelser så sovnet hun heldigvis, og da tok det selvfølgelig laaang tid før jeg i det hele tatt sovnet igjen. Så, natten vår var merkelig igrunn. Vi er ikke vant til nattevåk lenger, og jeg skjønner ikke helt hvorfor hun stod opp midt på natten for å leke. Men det er jo sånt som skjer. 
Siden dette skjedde i natt, ble Vesla hjemme fra barnehagen sammen med meg. Jeg var jo hjemme uansett. Så hun sov til 09.00 idag, og var veldig trøtt stakkars. 
Vi har jo som alltids hatt det koselig sammen, og fått gjort noen ærender. Jeg har blant annet begynt på julegaver, for å få unna litt nå mens jeg kan. 

Idag fikk Vesla blant annet velge hva vi skulle ha til middag også, og da var det veldig viktig at hun fikk FLATBRØD! Hun var fast bestemt på å ha flatbrød til middag, så da kom vi sammen på å lage grønnsakssuppe med pølser i som passer fint til det.

Så dette ble ingrediensene til suppa :


Jeg elsker slike supper nå på høsten, med gode, norske grønnsaker. Istedenfor vanlige pølser så bruker jeg kalkunpølser som heller ikke inneholder natriumglutamat (MSG). Vesla storkoste seg på kjøkkenet sitt, og lagde sin egen suppe.Ikke for å skryte, men suppa ble kjempe god. Ikke bare er slik suppe godt på høsten, men det er også veldig lettvint.  Dessuten får man mye mat for en billig penge. 

Er dere også glad i "høstsupper "? 

søndag 23. oktober 2011

Vesla sitt outfit

God kveld dere ! 

Vesla er ei ordentlig jente-jente. Det vil si en feminin og jålete jente, som er forsiktig av seg når det gjelder ting som kan være litt skummelt, men som igjen vet å si ifra hvis ikke noe går hennes vei. 

Hun er nå i den alderen hvor jåla i henne har kommet ordentlig fram. Hun er jo verre enn meg ?! 
Opptil flere ganger daglig går hun ned i garderoben, skifter, justerer antrekket, kler seg ut og styrer på. Det er egentlig litt dumt, for det blir et stort rot med klær overalt. 

Likevel, så er vi for at barna skal få lov til å bestemme litt selv. Så lenge Vesla ikke fryser ihjel, eller tar på seg noe helt vilt så må hun få lov til å ha stemmerett over hva hun ønsker å gå med.


Gubben var å hjalp Vesla med morgenstellet idag til morgenen, og når hun kom opp til meg så hun slik ut : 


En sommerkjole med Hello Kitty på, en tjukk Hello Kitty genser under kjolen.Og tilslutt noen flotte tights og sokker til. Jeg kjente det knøyt seg litt i magen, for jeg ønsker virkelig at klær skal passe sammen, men så var det egentlig bare å gi henne et smil og si hun var fin. For fin er hun, alltid ! Idag har vi hatt en ordentlig fin familiedag, med gåtur på formiddagen, Ole Brumm kino litt senere, for så å møte mine foreldre til middag på Peppes pizza. Merk dere forresten at Vesla har nok et nytt antrekk når hun er utenfor kinoen. 

Jeg er veldig sliten om dagen, men er likevel veldig glad og tilfreds for at slike dager som dette finnes. 


Er dine barn like glade i å skifte som Vesla ? 


PS ! 


Jeg ser noen har satt inn penger til innsamlingen til barnehjemmet i Thailand. Tusen tusen takk!! Oppdateringen vil komme, jeg er bare litt forsinket med den. Om du også ønsker å bidra er kontonummeret er : 2670 454 63 42 .


Nå er det cirka en måned til vi reiser, og det skal bli så godt for kropp og sjel. Jeg har vært litt redd for at det ikke skulle bli noe av på grunn av at helsa mi ikke har vært helt bra, men nå går det bedre. Heldigvis! Uansett vil turen gjøre meg bedre, uten tvil. 


Ønsker du å lese mer om innsamlingen kan du trykke HER.

Vinneren av quiltteppe fra Camababy.no

Hei dere ! 

Tok meg "fri" fra bloggen i noen dager jeg, så da har også trekningen av et quiltteppe fra Camababy.no gått litt i glemmeboksen. 
Idag, noen dager forsinket er det på tide å offentliggjøre vinneren. 


Vinneren er så heldig å velge mellom et av de to teppene dere ser på bildet, enten et blått eller rosa et. Etter en lang opptelling med lodd, ble bloggeren "Tindrande Auge" den heldige vinneren. 


GRATULERER SÅ MYE !! 


Til dere som ikke vant, så kan dere kjøpe dette flotte teppet på Camababy.no.
Teppet har en kjempe fin pris på 249,- . 

Camababy.no tilbyr også mange andre fine produkter.

Det kommer nye sjanser på bloggen, så her finnes det helt klart mange vinnere. 
torsdag 20. oktober 2011

Kveldsbilder i Villa Tryllestøv

God kveld ! 

Beklager de fryktelig dårlige bildene på forrige innlegg. De ble tatt via Iphonen. 
Idag har jeg hatt en fantastisk deilig dag, og det ser ut som om ting endelig går min vei. Fikk en veldig god nyhet som var oppløftende, dessuten har formen vært helt upåklagelig ( hvis man ser bort fra en tur over doskålen idag til morgenen). Jeg lurer, er jeg nå nærme en lykketopp tro ? 


Her har vi en katt som ligger på sin egen lille lykketopp. Kveldskosen i huset gjelder både mennesker og dyr hos oss.

Jeg skrøyt på meg husarbeid igår, men det var ikke særlig mye som ble gjort. Idag derimot har mye blitt gjort, og jeg sitter i verden største, deiligste sofa med tente lys rundt meg, lavendelduft og god samvittighet. Vi har til og med fått hengt opp noen bilder, men det er mye som mangler. Når vi reiser til Thailand, skal vi ta med oss litt kunst eller malerier med hjem. Der koster slikt nærmest ingenting. Så da får vi fylt veggene våre. Her har vi ikke hastverk. Alt til sin tid. 


Her sitter jeg i den doble divanen og boltrer meg nå. Herlig ! 


Den hvite veggen bak sofaen gleder jeg meg til å pryde med et fint maleri, men først må jeg finne det perfekte. Innimellom det rosa har jeg nå fått inn noen lyseblå puter. Lyseblått er undervurdert! 


Er ikke denne kurven søt ? 


Min utsikt fra bloggehjørnet i sofaen. 


Min stolthet over spisestuen. Elsker min hvite lysekrone som lyser så vakkert i mørket. 

Imorgen får meg og Vesla besøk til lunsj. Jeg hadde egentlig dobbeltbooket oss, men heldigvis har jeg en almanakk som hjelper gullfiskhukommelsen min med å huske litt likevel.

Dette var litt bilder fra ikveld. Nå skal resten av kvelden nytes foran tvskjermen, før jeg om ikke lenge legger meg. 


Nyt kvelden, slik som jeg skal ! 


Sannheten om vårt kjøkken

Hallo hallo!
Nå pusler jeg hjemme og er egentlig litt overveldet over rotet her i huset. Esker, rot og "villa"kaniner (hoho) overalt. Vi har fortsatt mye som IKKE er på plass, og i tillegg er det veeldig rotete her.
La meg gi dere et sannhetens øyeblikk av kjøkkenet :


Esker inntil veggen. Noe rart på gulvet og en sliten tomatplante Gubben tok inn i går.


Rooooot og IKKE system.


Rot, og skaper som står åpne.


Rot på øya, rot på benken.
Det er mye mer jeg kunne fått med meg, men det orker jeg ikke.

Puh, nå skal det ryddes og vaskes her.

- Blogget fra min Iphone

Gamle møbler

God morgen ! 

Deilig med en dag igjen hvor absolutt ingenting gjøres. Jeg har ingen avtaler eller ærender som jeg må rekke. Vesla har også fridag, og det blir deilig med en ny kosedag. Idag skal jeg nok få til litt husarbeid, og så har jeg lyst å ut å kjøpe kubbelys. Fikk melding om et godt tilbud på stearinlys, så da må jeg utnytte meg av det. Nå på høsten tennes det mange lys, for det gjør hele tilværelsen og kveldene mye koseligere. 

Jeg husker ikke om jeg har vist dere møblene på bildet under. Jeg tror ihvertfall ikke jeg har det. 

Spisestolene og røkebordet er fra farmor sin familie. Helt utrolig flotte møbler som jeg er veldig glad for å kunne få lov til å ha. Foreldrene mine hadde de i mange år, men nå sier de at de ikke trenger så mange ting lenger. De blir eldre, og er trossalt bare to, så da har vi vært heldige å få endel ting av de.
Spisestolene har vi syv stykker av, og noen av de trenger en liten renovering. Dog noen feil og mangler har de en stor verdi for meg, dessuten er de veldig fine å se på. Som dere vet så er jeg svak for hvite møbler, men akkurat disse har jeg ikke et hjerte å male. Møbler som dette må tas vare på. De får være en kontrast til alt det hvite. 

Nå skal jeg nyte kaffen min, før jeg tillater dagen å starte fullt og helt. 

Ha en fin dag dere ! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...